فلفل سیاه آسیاب شده

خواص دارویی فلفل

فلفل در هندوستان از زمانهای قدیم به عنوان یک ادویه محبوب مورد استفاده بوده است. تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت می‌شد. به خاطر ارزش این گونه ادویه‌ها بود که اروپایی‌ها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند. بعد از کشف قاره آمریکا یک نوع جدیدی از فلفل که بومی قاره آمریکا بود شناخته شد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به ‌عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می‌شد.

خواص دارویی فلفل:

  • مقوی معده و بادشکن می‌باشد. اما بیاد داشته باشید که زیاده‌روی در خوردن فلفل باعث ایجاد افزایش ترشحات معده می‌گردد. بنابراین کسانی که ناراحتی معده دارند در خوردن آن افراط نکنند.
  • فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد و همچنین مسکن دردهای عصبی است.
  • جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود.
  • جهت فلج و بی‌حسی اعضای بدن با روغن فلفل ماساژ دهند.
  • فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.
  • جهت رفع سفیدک ناخن از ضماد فلفل استفاده کنید.
  • جهت رویاندن موی گری فلفل را با آب پیاز و نمک مخلوط کرده به محل ریخته شده مو بمالند.
  • کسی که تریاک خورده است تا زمان رساندن به پزشک به او جوشانده فلفل بدهید تا استفراغ کند. از این روش برای عقرب گزیدگی نیز میتوان استفاده کنید.
  • اسراف در خوردن فلفل ممکن است باعث ضعف چشم شود.
  • مصرف زیاد فلفل برای بیماری‌های دستگاه گوارش، مجاری ادرار، سل، بواسیر، سودا، کلیه، جگر و کسانی که کم‌خونی دارند مفید نمی‌باشد.
  • برای تسکین درد رماتیسم از مخلوط فلفل سیاه با روغن زیتون و ماساژ موضعی محل مورد استفاده کنید.
  • برای درمان سنگ مجاری ادراری توصیه شده از دمکرده برگ فلفل استفاده شود.
  • برای رویاندن ناخن که در اثر چرک انگشت از بین رفته باشد فلفل را با حنا مخلوط کرده به صورت ضماد بر روی محل قرار دهید.
  • برای رفع بلغم و بلغم لزج فلفل و مویز میل شود.
  • افرادی که دارای ورم پروستات هستند در خوردن فلفل زیاده‌روی نکنند.
  • کسانی که دارای تصلب شرائین هستند یا سابقه سکته مغزی دارند از مصرف زیاد فلفل خودداری کنند.
  • بیماران سوزاک و سیفیلیس و کسانی که ناراحتی مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.
  • زنان حامله‌ای که عفونت مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.