کینوا

تفاوت کینوا سفید، قرمز و سیاه

تفاوت کینوا سفید، قرمز و سیاه: مانند سایر غلات، کینوا هم در رنگ‌ه…
دانه چیا

عوارض و مضرات دانه چیا

عوارض و مضرات دانه چیا: زیاده روی در مصرف دانه های چیا باعث…
دانه چیا

تفاوت چیا با تخم شربتی و بذر ریحان

تفاوت چیا با تخم شربتی و بذر ریحان: در ایران اغلب دانهٔ چیا با بذر …
خلال نارنج

طرز تهیه خلال نارنج

طرز تهیه خلال نارنج: ابتدا پوست پرتقال یا نارنج را به صورتی بگیرید که…
چای کوهی

خواص دارویی چای کوهی

از نظر طب قدیم چای کوهی دارای طبع گرم و خشک است و برای درمان بیمار…
جوهر لیمو

مضرات جوهر لیمو چیست

مضرات جوهر لیمو چیست: اسید سیتریک به صورت طبیعی و به ميزان ک…
جوهر لیمو

موارد استفاده و کاربرد اسید سیتریک

یکی از فواید جوهر لیمو کمک به تنفس طبیعی سلولی در سوخت وساز ب…
جوش شیرین

عوارض و مضرات جوش شیرین

عوارض و مضرات جوش شیرین: زیاده روی در خوردن جوش شیرین …
ترنجبین

خواص دارویی ترنجبین

ترنجبین گاهی جهت شیرین کردن جوشانده گیاهی استفاده می‌شود که معمول…
تخم گشنیز

خواص درمانی تخم گشنیز

خواص درمانی تخم گشنیز: تخم گشنیز نیرو دهنده قلب…