طرز تهیه گرد غوره
طرز تهیه گرد غوره:
برای تهیه گرد غوره ، ابتدا غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم.
سپس غوره های شسته شده را روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند .
سپس آن ها را آسیاب می کنیم تا به طور کامل نرم شوند.
گرد غوره ی آماده شده را درون یک ظرف درب دار ریخته و در محلی خشک نگهداری می کنیم.
برای افزایش زمان ماندگاری می توان کمی نمک به آن اضافه کرد.
نکته ی بسیار مهم در مورد گرد غوره این است که برای تهیه ی آن باید از غوره ی عسگری استفاده کرد.