خواص درمانی آرد ذرت
-
- آرد ذرت دارای مقادیر بالایی فیبر است از این رو مصرف آن در رژیم غذایی برای پیشگیری و درمان یبوست، مشکلات گوارشی و بواسیر مفید است و خطر بروز سرطان روده بزرگ را نیز کاهش می دهد.
- کاهش کلسترول و کاهش گرفتگی عروق از دیگر خواص آرد ذرت است. همچنین برخی آنتیاکسیدانهای موجود در آرد ذرت، آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار میکنند و به نوعی مانند داروهای کاهنده فشارخون عمل میکنند. در نتیجه فشارخون کاهش مییابد. از این رو مصرف این آرد و غذاهای تهیه شده با آن برای بیماران مبتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی مفید است.
- تیامین موجود در آرد ذرت، برای حفظ سلامت اعصاب و عملکرد شناختی حیاتی مفید است و از بروز بیماری پلاگر پیشگیری میکند.
- استفاده از آرد ذرت برای پیشگیری از ابتلا به دیابت در افراد سالم بسیار سودمند است و مصرف مداوم آن ریسک ابتلا به دیابت را کاهش میدهد. افراد دیابتی نیز میتوانند در مقادیر کم از این آرد استفاده کنند.
- آرد ذرت حاوی انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن و مواد آنتی اکسیدان است که به طور کلی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
- آرد ذرت توانایی نرم کردن پوست، درمان خارش جوش و از بین بردن بوی بدن را دارد.
- آرد ذرت محرک و مقوی است و برای پیشگیری و کمک به درمان کاهش حافظه مفید میباشد.
- خواص ذرت و فیبر محلول موجود در آن، پروبیوتیکی است که به بدن کمک میکند تا به شکل بهتری از کلسیم در طول دوره نوجوانی و بعد از یائسگی استفاده کند، از این روی یکی از مهمترین خواص آرد ذرت تقویت استخوانها به ویژه برای خانمها و پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان در دوران یائسگی است. محققان دریافتهاند که فیبر محلول در دانه و آرد ذرت، در قالب زنجیرههای کوتاه اسیدهای آمینه تجزیه میشود و به حفظ سلامت استخوانها کمک مینماید.
- آرد ذرت فاقد گلوتن میباشد و میتواند منبع مناسبی از نشاسته برای بیماران مبتلا به سلیاک که نمیتوانند از فراوردههای گندم استفاده کنند، باشد.
- از خواص آرد ذرت استفاده موضعی از آن برای کاهش حساسیتها و دانههای پوستی، تسکین آفتاب سوختگی، گزش حشرات و گیاهان سمی است. به این منظور خمیری از آب و آرد ذرت تهیه کنید و روی قسمت مورد نظر بگذارید و پس از خشک شدن با آب ولرم بشویید.